Maandag 20 maart komen ruim honderd toeristische ondernemers samen tijdens de jaarlijkse foldermarkt van Noordoost Friesland. Op deze avond, die voor de vierde keer wordt georganiseerd door Stichting RegioMarketing en Toerisme, wisselen ondernemers foldermateriaal uit. Op deze manier hebben alle ondernemers de informatievoorziening voor het komende toeristenseizoen weer op orde. De locatie is Natuurlijk Kollumeroord in Kollumerpomp.

Voorafgaand aan de foldermarkt krijgen ondernemers informatie over Culturele Hoofdstad Leeuwarden-Fryslân 2018, Merk Fryslân en het kennisaanbod van Provincie Fryslân. ,,Deelnemers aan de foldermarkt worden bijgepraat over alle regiomarketing ontwikkelingen op provinciale schaal,” aldus Lisette Grasmeijer, coördinator van Stichting RegioMarketing en Toerisme.

_DSC1996

Daarnaast licht de stichting tijdens de avond haar eigen plannen toe. Dit jaar wordt meer ingezet op online marketing, om zo Noordoost Friesland nog beter op de kaart te zetten. Verder wordt de derde editie van het drietalige toeristisch magazine gepresenteerd, die dit jaar voor het eerst in ‘Friesland Style’ verschijnt. De covers van alle toeristische magazines in Friesland zijn opgemaakt in deze nieuwe stijl. “Deze samenwerking met Merk Fryslân en andere regio’s is iets om trots op te zijn,” aldus Grasmeijer. “Er wordt nu één lijn in Friesland gehanteerd en daarmee zijn de uitingen herkenbaar voor de toerist.”

_DSC2037

De foldermarkt is de start van het toeristisch seizoen in Noordoost Friesland. Recreatieve ondernemers die het seizoen goed willen starten zijn van harte welkom. Aanmelden is mogelijk via de website: www.rmtnof.nl.

Comments

Meer nieuws

Rolstoelvriendelijke accommodaties, restaurants en uitstapjes in Friesland

25 maart 2017

Waar mensen zonder rolstoel niet na hoeven te denken bij zaken als ‘Kan ik in dat…

Lees meer
Blogs

Suppen in Nationaal Park de Alde Feanen

24 maart 2017

Het waterrijke Nationaal Park de Alde Feanen kun je het beste verkennen vanaf het water, bijvoorbeeld…

Lees meer
Blogs

Nieuwsoverzicht