Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Beleef de 'Nacht van de Nacht' vanaf het water in de Alde Feanen (12+)

Earnewald

Beleef Nationaal Park De Alde Feanen op een hele andere wijze dan je normaal doet. Bewonder de uitgestrekte rietvelden, moerasbossen, smalle petgaten en een aalscholverkolonie in het donker! Volg andere zintuigen dan enkel je ogen. Luister naar de natuur...

Beleef Nationaal Park De Alde Feanen op een hele andere wijze dan je normaal doet. Bewonder de uitgestrekte rietvelden, moerasbossen, smalle petgaten en een aalscholverkolonie in het donker! Volg andere zintuigen dan enkel je ogen. Luister naar de natuur en laat je verrassen door de spectaculaire sterrenhemel. Varend op onze zonneboot, ‘De Blaustirns’ geniet je in alle stilte van de natuur. Geen zorgen, zonder de zon vaart de boot op de accu. Vergeet niet je warme jas en verrekijker mee te nemen. Vanaf het open bovendek is het uitzicht prachtig. Zit je liever binnen? Beneden zit je comfortabel aan de beleeftafels, beplakt met grote omgevingskaarten, planten, dieren, vissen en vogels die je onderweg tegenkomt. Zo mis je niks!

Deze vaarexcursie staat in het teken van de Nacht van de Nacht. Dit is een jaarlijks evenement, waarbij aandacht wordt gevraagd voor het behoud van de donkere nachten. Het is op weinig plekken nog echt donker tegenwoordig, veel lichten branden ook ’s nachts. Sterker nog, Nederland behoort tot de landen met de meeste lichtvervuiling. Om deze lichtvervuiling tegen te gaan organiseren wij een donkere vaarexcursie. Durf jij mee?

Koffie en thee aan boord te verkrijgen voor €1,- (contant af te rekenen).

Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 - 53 96 18 (alleen tijdens kantooruren).

Wanneer:
26 oktober
Prijsinformatie:
Vanaf € 11,- (voor kinderen)
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Beleef de 'Nacht van de Nacht' vanaf het water in de Alde Feanen (12+)

Koaidyk 8 a
9264 TP Earnewald
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse