Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Zomermiddagconcert

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Buitenpost

Op dit zomerse concert bij Paviljoen Mem sluit Vocal Chain het zangseizoen samen met het publiek af. Dit doen zij door het actuele repertoire ten gehore te brengen, met dit seizoen weer veel nieuwe nummers.

Op dit zomerse concert sluit Vocal Chain uit Harlingen het zangseizoen samen met het publiek af door het actuele repertoire ten gehore te brengen, met dit seizoen weer veel nieuwe nummers!
Vocal Chain is een gemengd koor en zingt vooral close harmony, a capella en soms onder pianobegeleiding, onder leiding van dirigent Gert Jan Hoekstra. Met een breed repertoire, van klassiekers tot meer recente nummers uit binnen- en buitenland, heeft Vocal Chain haar sporen verdiend in de korenwereld in Friesland. Regelmatig brengt Vocal Chain nieuwe nummers ten gehore, waarbij voor een amateurkoor een hoog niveau wordt nagestreefd. Naast deze serieuze zangambities is het een gemêleerde, hechte groep waarbij gezelligheid en goed contact met elkaar heel belangrijk zijn en dat is direct terug te horen in de samenklank!

Wanneer:
t/m 14 juli
Prijsinformatie:
Vanaf € 12,50
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Zomermiddagconcert

Paviljoen MeM
Egypte 16 A
9285 WX Buitenpost
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse