Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Iers concert Ger O’Donnell & Trevor Sexton

Theaterkerk Nes, Nes (NEF)

Op zondag 22 september 2024 om 15.00 uur speelt het Ierse topduo Trevor Sexton en Ger O’Donnell traditionele en moderne folk in Theaterkerk Nes.

Op zondag 22 september 2024 om 15.00 uur speelt het Ierse topduo Trevor Sexton en Ger O’Donnell traditionele en moderne folk in Theaterkerk Nes. Ze hebben afzonderlijk van elkaar wereldwijd naam gemaakt in de folkscene. Trevor Sexton is een zanger, songwriter en multi-instrumentalist afkomstig uit Limerick. Ger O’Donnel uit Clare, die bekend staat om zijn kenmerkende zang en zeer individuele gitaarstijl, heeft verschillende top 10 hits gehad in Ierland, waaronder 6 nummer 1 hits.

Het tweetal speelt een mix van hun eigen versies van traditionele en klassieke folksongs en hun eigen composities die internationale bekendheid hebben gekregen. In de afgelopen jaren werkten ze samen met o.a. Dolores Keane, Paul Brady, Sean Keane, Mick Hanly, Sharon Shannon, Cherish the Ladies en talloze anderen. Ger & Trevor begonnen het jaar op nummer 1 in de Ierse hitlijsten met Trevors nummer ‘Fairytale‘.

Bestel tickets (22,50 euro incl. een kop koffie of thee) via de website van Theaterkerk Nes.

Wanneer:
22 september
Prijsinformatie:
Vanaf € 22,50
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Iers concert Ger O’Donnell & Trevor Sexton
Theaterkerk Nes

Wiesterwei 2
9143 WJ Nes (NEF)
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse