Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Bij volle maan varen door de natuur vlakbij Earnewâld (12+)

Earnewald

We steken van wal en varen de volle maan tegemoet. Tijdens deze bijzondere excursie volgen we andere zintuigen dan enkel onze ogen, door te luisteren naar zowel de stilte als de vele, nachtelijke geluiden van ganzen, eenden en reeën. Laat je verrassen door...

We steken van wal en varen de volle maan tegemoet. Tijdens deze bijzondere excursie volgen we andere zintuigen dan enkel onze ogen, door te luisteren naar zowel de stilte als de vele, nachtelijke geluiden van ganzen, eenden en reeën. Laat je verrassen door de maanverlichte waterpartijen én de spectaculaire sterrenhemel.

Mocht er sprake zijn van een weersverwachting met regen en een zwaarbewolkte hemel, dan gaat de excursie niet door!

De deelnemers die zich hebben aangemeld, worden uiterlijk 24 uur van tevoren geïnformeerd (via de mail of telefonisch) als de excursie NIET doorgaat! Dus, geen bericht is een goed bericht, dan gaat de excursie wel excursie door.

Deze excursie is niet geschikt voor kinderen < 12 jaar, vergeet niet om je warm te kleden en er kunnen maximaal 20 deelnemers mee.

Koffie en thee aan boord te verkrijgen voor €1,- (contant af te rekenen).

Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 - 53 96 18 (alleen tijdens kantooruren).

Wanneer:
18 september t/m 15 november
Prijsinformatie:
Vanaf € 11,- (voor kinderen)
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Bij volle maan varen door de natuur vlakbij Earnewâld (12+)

Koaidyk 8 a
9264 TP Earnewald
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse