Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Flower Power Markt

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Buitenpost

Zaterdag 20 en zondag 21 juli; de Flower Power Markt op het prachtige terrein van Paviljoen MeM in Buitenpost. Volop gezelligheid: markt, workshops en lezingen op gebied van duurzaamheid.

Op de markt kun je heerlijk sneupen, inspiratie opdoen en shoppen! Zo vind je er trendy handgemaakte producten, vintage, kleurrijke designer & alternatieve kleding, eigenzinnige sieraden, kinderkleding & accessoires, natuurlijke verzorgingsproducten, (vintage) woonaccessoires, en andere hippe duurzame goodies. Daarnaast kun je deelnemen aan allerlei workshops!

Naast een groot aantal kramen is er ook een workshopprogramma. De programma indeling is in de weken voorafgaand op de markt te bekijken op de website www.flowerpower.frl of via facebook.

Deze editie op het terrein van Paviljoen MeM kun je genieten en ontspannen in een natuurlijke omgeving vol met culturele verrassingen. Dwaal langs de verborgen paadjes en laat je gedachten gaan, staar over de vijvers en zoek een lekker plekje om even te gaan zitten. Genieten in het moment.

Wanneer:
t/m 21 juli
Prijsinformatie:
Vanaf € 5,- (voor volwassenen)
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Flower Power Markt

Paviljoen MeM
Egypte 16 A
9285 WX Buitenpost
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse