Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Doe eens Wad Droogval-zeiltocht

Lauwersoog

Een zeiltocht waarbij je midden op het Werelderfgoed Waddenzee droogvalt. Van heel dichtbij kennis maak je kennis met de magie van het Wad en de kracht van de zee.

Op het Werelderfgoed Waddenzee gebeurt iets magisch: Het krachtenspel van de zon en de maan met de zee wordt hier zichtbaar. Waar het ene moment overal nog water is, is het volgende moment overal land. Als je op het juiste moment op de juiste plek bent, kun je dit beleven en met eigen ogen zien. Na deze tocht weet je waarom de Waddenzee een Unesco Werelderfgoed is.

Vanaf Lauwersoog zeilen we met de Raaf, een stoere vissermanschouw, de Waddenzee op. Op de juiste plaats varen we het schip vast, gooien we het anker uit en zien hoe de zee zich terugtrekt en het land tevoorschijn komt. We kunnen van boord om dit land te verkennen: lopen op de bodem van de zee. Hier laten we je de geheimen van het Wad zien en de karakteristieken die haar tot een Werelderfgoed maken. Als de zee terugkomt, gaan wij weer aan boord. Je ziet hoe het land langzaam weer onder de zeespiegel verdwijnt.

Wanneer:
t/m 28 september
Prijsinformatie:
Vanaf € 65,- (voor kinderen)
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Doe eens Wad Droogval-zeiltocht

Ligplaats de Raaf - Jachthaven Boze Wijf
Strandweg 1
9976 VS Lauwersoog
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse