Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Benefietconcert KNRM reddingstation Lauwersoog met Stef Bos

Theaterkerk Nes, Nes (NEF)

Op zaterdag 28 september 2024 organiseert KNRM Lauwersoog in samenwerking met Theaterkerk Nes een bijzonder benefietconcert met niemand minder dan Stef Bos. De opbrengsten van dit benefietconcert gaan naar de vernieuwing van het KNRM reddingstation...

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Op zaterdag 28 september 2024 organiseert KNRM Lauwersoog in samenwerking met Theaterkerk Nes een bijzonder benefietconcert met niemand minder dan Stef Bos. De opbrengsten van dit benefietconcert gaan naar de vernieuwing van het KNRM reddingstation Lauwersoog. De KNRM is van essentieel belang voor de veiligheid op de Waddenzee en het Lauwersmeer, en uw steun zorgt ervoor dat deze redders hun werk kunnen blijven doen.

Stef Bos, de Nederlandse singer-songwriter geboren in 1961, is een van Nederlands bekendste muzikanten. Hij brak door in 1990 met het album “Is Dit Nu Later” en heeft sindsdien een enorme schare fans veroverd in Nederland, België en Zuid-Afrika. Met zijn nummers “Papa,” “Is Dit Nu Later,” en “De Sprong” veroverde hij de hitlijsten. Onlangs bracht hij samen met FLEUR het nummer ‘Wat als de storm komt?’ uit ter ere van 200 jaar KNRM.

Bestel uw tickets (€29,50 per stuk) via de website van Theaterkerk Nes.

Wanneer:
28 september
Prijsinformatie:
Vanaf € 29,50
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Benefietconcert KNRM reddingstation Lauwersoog met Stef Bos
Theaterkerk Nes

Wiesterwei 2
9143 WJ Nes (NEF)
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse