Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Fotografeer het Wikelslân in haar herfstoutfit (12+)

Earnewald

Ben je een liefhebber van natuur en fotografie? Dan hebben wij een superleuke excursie voor jou! Grijp je kans om de schoonheid van het Wikelslân in Nationaal Park de Alde Feanen op de foto te zetten. Neem al je amateur-fotografie vrienden mee en geniet...

Ben je een liefhebber van natuur en fotografie? Dan hebben wij een superleuke excursie voor jou! Grijp je kans om de schoonheid van het Wikelslân in Nationaal Park de Alde Feanen op de foto te zetten. Neem al je amateur-fotografie vrienden mee en geniet van een eerlijke dag in de natuur terwijl je je fotoskills bijschaaft.

Mist boven het water. Bomen in allerlei verschillende kleuren. Het Wikelslân is in deze tijd van het jaar gekleed in haar herfstoutfit, hierdoor is ze erg fotogeniek. Speel met weerkaatsing, weerspiegeling en tegenlicht om het perfecte plaatje te schieten. Onze ervaren natuurgids neemt je mee in de wereld van natuurfotografie. Hij leert je de basisbeginselen van landschapsfotografie en helpt bij het schieten van een prachtige foto. Ervaar de rust, weidsheid en geluiden van dit natuurgebied tijdens het fotograferen.

Naast de mooie plaatjes die je als herinnering mee kan nemen naar huis heb je ook op een leuke speelse manier veel geleerd. Het dragen van laarzen is zeker een aanrader in dit drassige moerasgebied.

Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 - 53 96 18 (alleen tijdens kantooruren).

Wanneer:
5 oktober t/m 9 november
Prijsinformatie:
Vanaf € 2,- (voor kinderen)
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Fotografeer het Wikelslân in haar herfstoutfit (12+)

Koaidyk 8 a
9264 TP Earnewald
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse