Direkt zum Hauptinhalt

Spitkeet Paasactiviteiten

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Das Spitkeet, Harkema

Paasactiviteiten met eieren zoeken en beschilderen, broodjes bakken en een speurtocht.

Ontdek het Magische Paasfeest op De Spitkeet! 

Op maandag 1 april 2024 wordt u van harte uitgenodigd voor een onvergetelijk Paasfeest vol magie en plezier op themapark De Spitkeet in Harkema. Van 10.00 tot 17.00 uur staat het park wijd open voor een dag vol vertier voor het hele gezin!

Dit jaar belooft een bijzondere ervaring te worden met de komst van niemand minder dan Ben de Banjoman, de vrolijke en muzikale paashaas! Laat je betoveren door zijn levendige deuntjes en dompel je onder in een wereld van muziek en feestelijkheid. Mis de kans niet om samen met Ben de Banjoman een magisch Paasfeest te beleven!

Het hoogtepunt van de dag is de zoektocht naar houten paaseieren door het park. Verzamel 5 gevonden eieren en lever ze in bij de paashaas om een ei te ontvangen dat je zelf kunt beschilderen. Wie weet ontdek jij wel het gouden ei met een speciale verrassing!

Daag jezelf uit met het "Spitkeet wortelraadsel"! Ga op avontuur om de verstopte wortelvoorraad van Mevrouw Haas te vinden. Volg de aanwijzingen, kraak het raadsel en maak van de speurtocht een avontuur vol plezier!

Verder kun je genieten van het broodje bakken boven een knisperend vuurtje, luisteren naar oude verhalen en smullen van heerlijke paaslekkernijen in de diverse huisjes.

Op deze bijzondere Paasdag geldt de normale entreeprijs, maar donateurs genieten van gratis toegang. Voor slechts 20 euro kunt u een donateur worden en een jaar lang samen met uw huishouden kosteloos genieten van De Spitkeet. Ons bestuur staat klaar om nieuwe donateurskaarten uit te reiken op deze feestelijke dag. Haal vanaf 1 april jouw kaart bij ons op en geniet mee van de magie van De Spitkeet!

Voor meer informatie en het laatste nieuws over ons Paasfeest, kunt u terecht op onze website www.despitkeet.nl of volg ons op sociale media.

Mis deze betoverende dag vol paasplezier niet en vier het Paasfeest samen met ons op De Spitkeet!

Wanneer:
t/m 1 april
Prijsinformatie:
Vanaf € 2,50 (voor kinderen)
Afstand tot jouw locatie:
Zeige Suchergebnisse