Direkt zum Hauptinhalt
de

Schiet de perfecte close-up en leer over macrofotografie (12+)

Earnewald

We plaatsen ze vaak op onze social media. Close-up foto’s van kleine beestjes of juist van die ene prachtige bloem. Hoe je dit als amateur ook voor elkaar krijgt? Met timing, een beetje geluk, maar ook zeker skills. Leer het tijdens onze fotografie-excursie...

We plaatsen ze vaak op onze social media. Close-up foto’s van kleine beestjes of juist van die ene prachtige bloem. Hoe je dit als amateur ook voor elkaar krijgt? Met timing, een beetje geluk, maar ook zeker skills. Leer het tijdens onze fotografie-excursie in de Alde Feanen. We richten ons op macrofotografie, zodat ook jij straks de perfecte close-up schiet! Met de natuur als decor, gaan we op pad met de camera. Om zeker te zijn van genoeg beeldmateriaal biedt de ‘natuurmuur’ bij ons bezoekerscentrum uitkomst. De insecten en bloemen die hier wonen zijn perfecte fotomodellen. Vooral wanneer alles in bloei staat! Onze excursieleider laat je dit graag zien. Ontdek de schoonheid van de zwarte toorts, insecten, bodemdiertjes en planten als st. janskruid, wilde tijm, paardenbloem en de grote kattenstaart. Deze planten trekken met hun kleurenpracht allerlei vlinders, zweefvliegen en bijen aan. Erg fotogeniek en zeker een uitdaging voor elke amateurfotograaf.

Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 - 53 96 18 (alleen mogelijk tijdens openingstijden bezoekerscentrum Nationaal Park de Alde Feanen).

Wanneer:
t/m 8 juli
Prijsinformatie:
Vanaf € 2,- (voor kinderen)

Hier finden Sie Schiet de perfecte close-up en leer over macrofotografie (12+)

Koaidyk 8 a
9264 TP Earnewald
Route planen

Zeige Suchergebnisse