Direkt zum Hauptinhalt
de

De Wadtriathlon Schiermonnikoog 2023

Lauwersoog

Noteer alvast in je agenda: zaterdag 24 juni 2023 vindt de 4e Wadtriathlon Schiermonnikoog plaats. Wat als een grapje is begonnen, nu al voor de vierde keer een “serieuze” Wadtriathlon.

Noteer alvast in je agenda: zaterdag 24 juni 2023 vindt de 4e Wadtriathlon Schiermonnikoog plaats. Wat als een grapje is begonnen, nu al voor de vierde keer een “serieuze” Wadtriathlon. Bij deze triathlon ligt de nadruk op de beleving en het plezier in plaats van de prestatie, zodat elke sportieveling, jong en oud, zich kan aanmelden. MEEDOEN IS BELANGRIJKER DAN WINNEN!

Vertrek met de MS Silverwind uit Lauwersoog om 11:00 uur. Start is om 12:15 uur.

Het programma:
- 1200 meter zwemmen vanaf de boot naar de jachthaven van Schiermonnikoog. Er zijn begeleidingsboten aanwezig.

- 10 km fietsen op gewone huurfietsen(Geen fietsen meenemen). Iedereen heeft dezelfde fiets en dus ook dezelfde kans. De route gaat door de mooie natuur van het eiland Schiermonnikoog, door het bos, door de duinen langs wegen en fietspaden.

- 5 km hardlopen, vanaf de rode vuurtoren van Schiermonnikoog, langs de buitenkant van de duinen naar de bank van Banck en daarna naar het dorp. Prachtig zicht op de duinen en het brede strand en de kwelder

- Finish is bij de Toxbar, douchen en omkleden, prijsuitreiking om 15:30 uur bij muziektempel het Beukenootje(tegenover Hotel van der Werff). Daarna met de bus van het dorp naar de veerdam. Aankomst Lauwersoog om ongeveer 17:30 uur. 

De kosten zijn € 50,00 per persoon (inclusief boot, bus en fiets). De route is dezelfde als voorgaande jaren. Je kunt je vanaf 26 september 2022 aanmelden via deze website. Je wordt doorgelinkt naar het boekingssysteem van www.wadlopen.com.

Deelname aan de wadtriathlon is volledig op eigen risico. Volg tijdens de wadtriathlon de aanwijzingen van de organisatie op. De organisatie kan wegens veiligheidsredenen besluiten om de wedstrijd tijdens of voor de wedstrijd af te lasten of uit te stellen. Bij een volledige afgelasting krijgt elke deelnemer zo spoedig mogelijk een e-mail.

Wanneer:
24 juni
Prijsinformatie:
Vanaf € 50,- (regulier)

Hier finden Sie De Wadtriathlon Schiermonnikoog 2023

Stichting Wadloopcentrum Pieterburen
Haven 26
9976 VN Lauwersoog
Route planen

Zeige Suchergebnisse