Direkt zum Hauptinhalt

TOP Feanwâlden

Feanwâlden

Het Toeristisch Overstap Punt Feanwâlden vind je bij het nieuwe stationsgebied in het dorp. Vanaf hier kun je er gemakkelijk opuit gaan in de Noardlike Fryske Wâlden.

Bij een toeristisch overstappunt (TOP) kun je je auto parkeren of er met het OV naar toe reizen, om van daaruit heerlijk te gaan fietsen of wandelen in een mooie omgeving.

Deze startpunten om Friesland te ontdekken zijn altijd nabij het fiets- en/of wandelknooppuntnetwerk gelegen en ook in dit geval is er een horecagelegenheid met toiletvoorziening vlakbij.

Bij de TOP staat een zuil met daarop een grote kaart van de omgeving. Hierop staan ook routes en bezienswaardigheden in de omgeving aangegeven.

Bereikbaarheid met de auto:
Het stationsgebied van Feanwâlden is goed bereikbaar met de auto, volg hiervoor de bruine borden. Op het parkeerterrein aan de Stasjonswei kun je gratis je auto parkeren.

Openbaar vervoer:

De TOP in Feanwâlden is met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. De sneltrein tussen Groningen en Leeuwarden stopt bij station Feanwâlden. Plan hier je reis met Arriva. In het stationsgebouw van Feanwâlden kun je terecht voor het huren van (elektrische) fietsen. 

Vanaf Toeristisch Overstap Punt Feanwâlden kun je zo Nationaal Landschap de Noardlike Fryske Wâlden intrekken!

Overzicht van alle TOP's:
Fietsen of wandelen vanaf een handige startplek in Friesland? Klik hier voor een overzicht van alle Toeristische Overstap Punten

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie TOP Feanwâlden

Stationsweg 2
9269 PG Feanwâlden
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse