Direkt zum Hauptinhalt

Heide State

Noordburgum

Welkom bij Heide State, een prachtige karakteristieke duurzaam verbouwde woonboerderij met hottub en sauna waarin u kunt verblijven met een gezelschap van 20 personen. Heide State ligt op een unieke centrale locatie in het noorden van Friesland.

Welkom bij Heide State, een prachtige karakteristieke woonboerderij waarin u kunt verblijven met een gezelschap van 20 personen. In 2013 zijn wij begonnen met het verhuren van deze boerderij, toen nog voor 8 personen. Door het geweldige succes en alle enthousiaste gasten die wij hebben mogen ontvangen zijn wij geinspireerd geraakt om Heide State te gaan verbouwen en er een accommodatie van te maken geschikt voor 20 personen. 

De boerderij ligt op een unieke centrale locatie in het noorden van Friesland. In de zeer ruime tuin kunt u heerlijk ontspannen in de sauna en een houtgestookte hottub of gezellig met elkaar nazitten op het overdekte/verwarmde terras bij de blokhut, uiteraard met prachtig uitzicht of de Friese landerijen.

Wilt u graag op vakantie maar bent u zorgbehoevend? Dat is bij Heide State geen enkel probleem. Overlegt u wat u nodig heeft en wij zorgen ervoor dat u zorg op maat krijgt zoals u dat wenst. De boerderij is zeer geschikt voor mensen die, mogelijk uit zorgoverweging gelijkvloersheid wensen. Op de benedenverdieping bevindt zich 3 badkamers met toilet en 4 zeer ruime slaapkamers.

Heide State maakt deel uit van Royal Werkbedrijf. Bij Royal werken mensen aan zelfontwikkeling en zij zorgen er onder andere voor dat uw accommodatie tip top in orde is, de tuin netjes is opgeruimd en zij kloven o.a. het hout voor de hottub.

Accommodatietype:
Vakantiewoning
Groepsgrootte event:
max. 20 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Heide State

Heide State
Woudweg 17
9257RM Noordburgum
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse