Direkt zum Hauptinhalt

Gastenverblijf WolThús

Paesens

Wilt u ontspannen, genieten en onthaasten? Romantisch een weekend weg? Wees welkom bij Gastenverblijf WolThús in Paesens!

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Wilt u ontspannen, genieten en onthaasten? Romantisch een weekend weg? Wees welkom bij Gastenverblijf WolThús in Paesens!

Bij gastenverblijf WolThús in het buitengebied, gelegen in werelderfgoed De Waddenzee van Unesco tegen de zeedijk aan, geniet je van rust, ruimte en adembenemende vergezichten. Hier ervaar je nog oorverdovende stilte en donkere nachten met onvervalste sterrenhemels. Dit gastenverblijf is gelijkvloers met eigen zonnige tuin en 11 meter lange veranda. Geschikt voor 6 personen. Het verblijf is zelfvoorzienend, luxe en sfeervol ingericht met op en top privacy voor de gast. Met geluk lopen de fazanten, reeën en hazen door de tuin.  Uniek gelegen object. Aan de voorzijde kijk je uit over landerijen en aan de achterzijde zie je de zeedijk liggen met daarop grazende schapen. 

Ameland, Schiermonnikoog, Nationaal Park Lauwersmeer en natuurlijk het mooie Dokkum zijn op fietsafstand. U kunt zo de deur uit om te wandelen. Er zijn prachtige routes. Voor ons is het hier mogen wonen het hele jaar door een ware gekoesterde droom. Elk seizoen is geweldig op deze plek.

De gehele omgeving biedt een groots avontuur en een optimale beleving van uw reis. Wees welkom!

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Gastenverblijf WolThús

Gastenverblijf WolThús
Orneawei 3
9136 DG Paesens
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse