Direkt zum Hauptinhalt

B&B 't Skoalhûs wellness en slapen

Westergeest

B&B 't Skoalhûs is gevestigd in de karakteristieke bovenmeesterswoning in de dorpskern van Westergeest (Friesland) . U kunt kiezen uit drie ruime kamers, waarvan een op de bovenverdieping. Wellness (sauna's en hottub) tegen betaling te gebruiken

Bed and Breakfast 't Skoalhûs is gevestigd in de karakteristiekebovenmeesterswoning in de dorpskern van Westergeest (Friesland) en is gelegen naast het voormalig schoolgebouw. U kunt kiezen uit drie ruime kamers, waarvan een op de bovenverdieping. Elke kamer heeft een eigen badkamer.  In de ruime tuin kunt u heerlijk vertoeven, evenals op de beschutte veranda. Alle kamers zijn voorzien van TV/DVD, audio en draadloos internet. ’s Morgens staat er een heerlijk streekgebonden ontbijt voor u klaar. Verse eitjes van eigen kippen zijn altijd voorradig. Koffie en thee is onbeperkt te nuttigen. Wilt u eropuit, dan kunt u een lunchpakket meenemen.In Westergeest ervaart u de kernkwaliteiten van het Friese landschap: rust, ruimte en schone lucht. Fietsend in noordelijke richting ontwaart u schitterende vergezichten, terwijl in zuidelijk en westelijke richting zich het liefelijke coulisselandschap ontvouwt. Het gebied is rijk aan fietspaden en (historische) wandelroutes. Noordoost Friesland kent nog als geen ander gebied in Nederland stilte en duisternis. De sterrenhemel is adembenemend. De zonsopgang meemaken in het Lauwersmeergebied is paradijselijk. Het kwinkelieren van de vogels wordt er hooguit verstoord door het geloei van een schotse hooglander. 

B&B 't Skoalhus beschikt over een fijne 6 p. houtgestookte sauna en een infrarood sauna. Ook is er een houtgestookte hottub. Beiden kunt u reserveren. Daar zijn extra kosten aan verbonden.   

Accommodatietype:
Logies & Ontbijt
Groepsgrootte overnachten:
max. 8 personen
Groepsgrootte event:
max. 8 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie B&B 't Skoalhûs wellness en slapen

B&B t Skoalhûs Wellness en Slapen
Eelke Meinertswei 6
9295 KB Westergeest
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse