Direkt zum Hauptinhalt

TOP Harkema

Harkema

Vanaf Toeristisch Overstap Punt Harkema kun je zó het nationaal landschap Noardlike Fryske Wâlden intrekken!

Bij een toeristisch overstappunt (TOP) kun je je auto parkeren of er met het OV naartoe reizen, om van hieruit heerlijk te gaan fietsen of wandelen in een mooie omgeving.

Deze startpunten om Friesland te ontdekken zijn altijd nabij het fiets- en/of wandelknooppuntnetwerk gelegen en ook in dit geval is er een horecagelegenheid met een toiletvoorziening vlakbij.

Bij de TOP staat een zuil met daarop een grote kaart van de omgeving. Hierop staan bezienswaardigheden in de omgeving aangegeven. Openluchtmuseum De Spitkeet is ook op het terrein van de TOP te vinden.

Bereikbaarheid met de auto:
De TOP van Harkema is goed bereikbaar met de auto, volg de bruine borden. Op het parkeerterrein van dit Toeristisch Overstap Punt aan de Dunen is er altijd voldoende ruimte om je auto gratis te parkeren. 

Openbaar vervoer:
Kom je met de bus naar Harkema? Goed bezig! Je komt er met buslijn 13 (Leeuwarden - Drachten) en 213 (Surhuisterveen-Feanwâlden). Stap uit bij de bushalte aan de Betonwei en na 1200 meter lopen bereik je de TOP van Harkema. Plan hier je route met Arriva.  

Vanaf Toeristisch Overstap Punt Harkema kun je zó het nationaal landschap Noardlike Fryske Wâlden intrekken!

Overzicht van alle TOP's:
Fietsen of wandelen vanaf een handige startplek in Friesland? Klik hier voor een overzicht van alle Toeristische Overstap Punten

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie TOP Harkema

TOP Harkema
De Dunen 3
9281 KT Harkema
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse