Ga naar inhoud
MAP

Kinderactiviteiten De Sukerei met pake beppe week

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Museum 'de Sûkerei' Damwâld, Damwald

Knutselen met afbeeldingen uit tijdschriften, fotopuzzel speurtocht en oud-Hollandse spelletjes bij openluchtmuseum De Sukerei in Damwald tijdens de Pake en Beppe week.

In de voorjaarsvakantie worden leuke kinderactiviteiten georganiseerd bij openluchtmuseum “De Sûkerei” in Damwâld in het kader van “Help Pake & Beppe De Vakantie Door”. Van 20 t/m 23 februari mogen kinderen t/m 12 jaar gratis naar binnen onder begeleiding van een betalende volwassene, bijvoorbeeld een pake, beppe, heit, mem, enz.

Het thema van deze week is “Vertel Verder”. Er een gratis fotopuzzel speurtocht door het cichoreimuseum, de wâldhúskes en de poldermolen. Hoe was het om vroeger te leven, en hoe is dat nu. Na afloop krijg je bij een goede oplossing een gratis surprise!
In het bezoekerscentrum (cichoreidrogerij) kun je lekker knutselen. Naar aanleiding van vroeger kun je je eigen verhaal van nu bijelkaar knippen, plakken, tekenen enz. Wat je maakt mag je daarna mee naar huis nemen.
Tevens is er binnen een Aap–Noot–Mies spel en zijn er buiten allerlei Oud-Hollandse spelletjes, zoals hinkelen, steltlopen, enz.

Kom speuren, knutselen en spelen. We zien jullie graag in de voorjaarsvakantie!

Openluchtmuseum “De Sûkerei”, Trekwei 8a in Damwâld.
Geopend van dinsdag 20 t/m vrijdag 23 februari van 13.30-17.00 uur.

Meer informatie op de website: www.desukerei.nl

Wanneer:
t/m 23 februari
Prijsinformatie:
Vanaf € 6,50 (voor volwassenen)
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Kinderactiviteiten De Sukerei met pake beppe week
Museum 'de Sûkerei' Damwâld

Trekwei 8 a
9104 AB Damwald
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten