Ga naar inhoud
MAP
nl

Pianoconcert Feico Deutekom

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Park Vijversburg, Tytsjerk

Zaterdagavond 23 september speelt Feico Deutekom op een vleugel minimalistische muziek van o.a. Philip Glass en Einaudi in het glazen Paviljoen van Park Vijversburg. Dit concert vindt plaats tussen de werken van Johannes Bosgra.

Zaterdagavond 23 september vindt er een uniek pianoconcert plaats in het glazen Paviljoen in Park Vijversburg. 

Ter gelegenheid van de expositie " Bosk fan Bosgra Yn Bosk fan Ypey" van Johannes Bosgra speelt pianist Feico Deutekom op zaterdag 23 september een recital met een zomerse mix van hedendaagse muziek. Muziek met een toegankelijke en authentieke stijl die de luisteraar direct in het hart weet te raken: van de meditatieve minimal music van Philip Glass, via het neo-klassieke geluid van Nils Frahm en Hania Rani, tot de filmische klanken van Ludovici Einaudi en Ryuichi Sakamoto. 

Een belangrijk deel van het concert zal gewijd zijn aan Philip Glass, de beroemde Amerikaanse componist en grondlegger van de zogenaamde minimal music, en die zeer bepalend is geweest voor Feico’s inspiratie als pianist. Helemaal bijzonder is dat twee composities van Philip Glass die Feico zal spelen door Johannes Bosgra speciaal zijn voorzien van videobeelden. Bosgra, ook een groot liefhebber van de componist, heeft zijn beelden van minimalistische zeegezichten en bomen exact afgestemd op de muziek van Glass, zodat muziek en beelden gezamenlijk een  audiovisuele ervaring creëren waarin het publiek wordt ondergedompeld.

Wanneer:
t/m 23 september
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Pianoconcert Feico Deutekom
Park Vijversburg

Swarteweisein 2
9255 JB Tytsjerk
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten