Ga naar inhoud
MAP
nl

Elfstedentriatlon

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Friesland

Van 18 t/m 24 juni 2023 gaat Maarten van der Weijden de extreme uitdaging van de Elfstedentriatlon aan. Hij zal de Tocht der Tochten achter elkaar, met zo min mogelijk rust, zwemmen, fietsen en lopen.

De Elfstedentriatlon is de volgende sportieve uitdaging waarmee Maarten geld inzamelt voor kankeronderzoek. Jaarlijks krijgen nog steeds 100.000 mensen de diagnose kanker en overlijden 40.000 mensen daaraan. Bij de oprichting van de Foundation in 2017, heeft Maarten beloofd dat hij alles zal geven om kanker de wereld uit te krijgen. Met zijn stichting hoopt Maarten het leven van voormalige, huidige en toekomstige kankerpatiënten te verbeteren. Elke gedoneerde euro gaat rechtstreeks, voor de volle 100%, dus zonder aftrek van kosten, naar kankeronderzoek. De organisatiekosten van de stichting worden betaald vanuit sponsorgelden.

Doe mee!
Maarten kan het niet alleen, hij heeft zoveel mogelijk mensen nodig die met hem mee gaan doen. Hij nodigt iedereen uit in een van de drie de disciplines, zwemmen, fietsen en wandelen, mee te doen. Met als gezamenlijk doel zoveel mogelijk geld inzamelen voor kankeronderzoek. Je kunt aan de volgende etappes deelnemen:

Wil jij met Maarten mee doen? Kies een evenement waaraan jij wil deelnemen, maak jouw actiepagina aan en start met het inzamelen van geld voor kankeronderzoek! Alles over aanmelden en tarieven vind je hier.

In deze infographic heb je alle informatie in één overzicht. 

Speciaal in aanloop naar de Elfstedentriatlon heeft VVV Waterland van Friesland een interview met Maarten van der Weijden gehouden waarin hij vertelt over zijn motivatie, training en de warmte voor Friesland.

Wanneer:
t/m 24 juni
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Elfstedentriatlon

De elf steden van Friesland
Friesland
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten