Ga naar inhoud
MAP
nl

Vaar- en wandelexcursie XL in De Alde Feanen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Earnewald

Uitgestrekte rietvelden, moerasbossen, smalle petgaten en een aalscholverskolonie, je komt het allemaal tegen in Nationaal Park De Alde Feanen. Ga mee op deze extra lange excursie waarin we niet alleen varen door het laagveen moerasgebied, maar ook aanmeren...

Uitgestrekte rietvelden, moerasbossen, smalle petgaten en een aalscholverskolonie, je komt het allemaal tegen in Nationaal Park De Alde Feanen. Ga mee op deze extra lange excursie waarin we niet alleen varen door het laagveen moerasgebied, maar ook aanmeren bij de "Rûne Sâne" om daar een wandeling (van circa 40 minuten) te maken. Een unieke manier om kennis te maken met de flora en fauna in dit gebied.

Wist je dat De Alde Feanen grotendeels via water te bereiken is? Een echt vaargebied dus. Varend op onze geruisloze zonneboot 'De Blaustirns' kun je in alle stilte genieten van de natuur. Dit grote laagveenmoeras heeft een interessante natuurbeheer en rijke cultuurhistorie. Onze excursieleider vertelt je er graag over.

Neem je verrekijker mee en trek een warme jas en je laarzen of waterdichte schoenen aan en ga met ons mee. De Blaustirns beschikt over een open bovendek vanwaar het uitzicht prachtig is. Zit je liever binnen? Beneden zit je comfortabel aan de beleeftafels, beplakt met kaarten en foto's van de flora en fauna die in het gebied leven. Zo mis je niks!

Aan boord is koffie en thee verkrijgbaar (€1 per kopje, contant af te rekenen).

Wanneer:
t/m 27 mei
Prijsinformatie:
Vanaf € 14,- (voor kinderen)

Hier vind je Vaar- en wandelexcursie XL in De Alde Feanen

Koaidyk 8 a
9264 TP Earnewald
Plan je route

Toon resultaten