Ga naar inhoud
MAP
nl

Beroepen in Beeld: Mariene-bioloog Nynke Osinga

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Theaterkerk Nes, Nes (NEF)

Op woensdag 20 september 2023 vertelt mariene-bioloog Dr. Nynke Osinga over haar vak tijdens ‘Beroepen in Beeld’ in Theaterkerk Nes. Kom alles te weten over de oceanen, zeezoogdieren, en avonturen op zee tijdens deze editie!

Op woensdag 20 september 2023 vertelt marine-bioloog Dr. Nynke Osinga over haar vak tijdens ‘Beroepen in Beeld’ in Theaterkerk Nes. Kom alles te weten over de oceanen, zeezoogdieren, en avonturen op zee tijdens deze editie!

Er zijn zoveel beroepen, maar welke past nou eigenlijk bij jou? Tijdens ‘Beroepen in Beeld’ leer je vakmensen kennen uit het werkveld, die elk een bijzonder beroep uitoefenen. Elke maand vertelt een enthousiaste professional over zijn of haar beroep.

Dr. Nynke Osinga is een echte onderzoeker. Als mariene bioloog en medeoprichter van Stichting Rugvin, zet zij zich in voor het behoud van bruinvissen en dolfijnen in de Noordzee. Meer dan 70 procent van onze aarde wordt bedekt door uitgestrekte zeeën en oceanen. Deze immense wateren hebben grote invloed op het leven en het klimaat op onze planeet, waardoor haar onderzoek een belangrijke rol speelt in het behouden en beschermen van de dieren die hier leven.

Ben je benieuwd naar Nynke haar beroep? Kom dan naar deze editie van Beroepen in Beeld!

Bestel tickets (€ 7,50 per stuk voor volwassenen, € 5,00 per stuk voor scholieren/studenten) voor dit evenement hier

Wanneer:
t/m 20 september
Prijsinformatie:
Vanaf € 5,- (voor studenten)
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Beroepen in Beeld: Mariene-bioloog Nynke Osinga
Theaterkerk Nes

Wiesterwei 2
9143 WJ Nes (NEF)
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten