Ga naar inhoud
MAP

Keverride: huur een gouden Volkswagen Kever

Holwerd

Heeft u er altijd al van gedroomd om eens in deze nostalgische auto te rijden, of is het voor u een 'trip down memory lane'? Wellicht ligt er binnenkort een gouden jubileum in het verschiet? Wat uw beweegreden ook is; wij bieden u de mogelijkheid.

Al jarenlang beleven wij met ons gezin veel plezier aan het rijden in en sleutelen aan oldtimers; in het bijzonder luchtgekoelde Volkswagens waarvan wij er meerdere in bezit hebben. Sinds enkele jaren is daarbij ook deze 'gouden' Kever gekomen die wordt gebruikt voor dagtochtjes en zondagsritjes. Wij willen u ook graag deelgenoot maken van onze hobby: de Kever is te huur!

Heeft u er altijd al van gedroomd om eens in deze nostalgische auto te rijden, of is het voor u een 'trip down memory lane'? Wellicht ligt er binnenkort een gouden jubileum in het verschiet? Wat uw beweegreden ook is; wij bieden u de mogelijkheid. Voor gasten van onze bed en breakfast hebben wij verschillende aantrekkelijke arrangementen samengesteld. Deze vindt u op www.nijbonga.nl

Hier vind je Keverride: huur een gouden Volkswagen Kever

Adres:
Stasjonswei 25
9151 JL Holwerd
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten