Ga naar inhoud
MAP

The Middle of Nowhere

Warfstermolen

Genieten op het stilste plekje van Nederland, vlakbij het Lauwersmeer. Hier krijg je rust, ruimte en frisse lucht. Heerlijk even bijkomen en genieten met elkaar. Behoefte aan buiten zijn, je hoofd leeg laten waaien in een prachtige omgeving? Welkom!

Om te onthaasten, op te laden of gewoon te genieten: knus appartement voor 2 personen dat van alle gemakken is voorzien. Rust, ruimte en vrij uitzicht over het Lauwersmeergebied. Te boeken met of zonder ontbijt. Slapen in een heuse bedstee! (160 x 200 cm) Op de begane grond eigen terras; volop privacy en genieten van de stilte.

s Morgens wakker worden van de stilte of hooguit het geluid van een trekker of een blatend schaap.... Een heerlijk ontbijt erbij en jullie vakantiegevoel is compleet! Ontbijt altijd met verse jus, vers fruit, een warm broodje en een eitje van onze eigen kippetjes! De rest is een verrassing... Natuurlijk houden we rekening houden met een dieet of allergie, laat het ons weten.Ontbijt wordt op elk gewenst tijdstip gebracht.

The Middle of Nowhere' is bovendien een prima overnachtingsadres voor een dag wandelen en fietsen wadlopen, zeehondjes kijken in Pieterburen of een dagje Schiermonnikoog. Er is verder ruimschoots informatie over leuke dagjes op stap in de omgeving.
Leeuwarden ligt op 38 kilometer, Groningen (stad) op 27 kilometer afstand.

Hier vind je The Middle of Nowhere

The Middle of Nowhere
Oosternieuwkruisland 6 a
9852TE Warfstermolen
Plan je route

Toon resultaten