Ga naar inhoud
MAP
nl

Erop uit in de lente

Alle ruimte in Land in Friesland

Lente 2021

Vind je het lastig om dit jaar te bedenken wat je op je vrije dagen gaat doen? Veel toffe activiteiten moeten we nog even een verrassing houden tot alles weer mag, maar vervelen is niet aan de orde met de tips op deze pagina. Wil je nog meer ga dan eens verder op expeditie op de site! Op deze pagina tref je regelmatig nieuwe verrassingen, dus houd het in de gaten!

Pssst kids, jullie hebben natuurlijk je eigen pagina hier! En voor tieners hebben we de 10 mooiste Instaspots en Snapdecors!

Aventoer

Aventoer

4 parcoursen kun je klimmen in dit spectaculaire klimpark. Tot een hoogte van 15 meter kun je de gave uitdagingen aan. De langste Flying fox tokkelbaan, die vind je heir ook. En durfals onder de 8? Voor hen is een eigen klimparcours.

Vijversburg

Vijversburg

de mooiste, leukste en meest avontuurlijke tuinen van Nederland. Park Vijversburg moet je beleven! 

toeren met prijzen

toeren met prijzen

Waar leiden deze coordinaten naar toe? Los ze op, stippel je eigen tour uit, maak toffe selfies, ussies of anders, stuur ze in en maak kans op mooie prijzen!

tijdreis

tijdreis De virtuele app

Met de MeAR app kun je heel bijzondere routes beleven in Achtkarspelen, Dokkum en Hegebeintum. Download de MeAR app Fryslân app zoek ze op en ga op pad!

Eson pareltjesroute

Eson pareltjesroute

Een heerlijke route langs streekproducten!

Noord Friese winkeltjesroute

Noord Friese winkeltjesroute De Noord Friese Winkeltjesroute

De langste winkelboulevard van Nederland. Eens per maand is de hele route opn, maar apart zijn ze ook te bezoeken. Let wel even op de maatregelen!

Lekkers uit de Wâlden

Lekkers uit de Wâlden

Een lekkere streekmarkt op It Bloemenparadyske.