Nieuw speelparadijs en meet & greet met Ruben Smit van Wad! de film

Anjum, 3 september 2018 – Vakantiepark Landal Esonstad aan het Lauwersmeer organiseert op zaterdag 15 september een open dag vol activiteiten. Bezoekers uit de regio en parkgasten kunnen een kijkje nemen achter de schermen van het vakantiepark en krijgen een preview van de nieuwe film WAD! door ecoloog Ruben Smit. Kinderen kunnen het nieuwe indoor speelparadijs uitproberen.

Op zaterdag 15 september is iedereen welkom in het daags ervoor officieel geopende indoorspeelparadijs. Op het Waeghplein tonen regionale ondernemers het mooiste over de Wadden. Bezoekers kunnen met een VR-bril ervaren hoe je zwemt als een zeehond of hoe het is om te wadlopen in de slikbak. Ook kan men een vaartocht over ’t Wad maken. Speciale gast is de filmmaker en ecoloog Ruben Smit, die zijn nieuwe boek presenteert en belangstellenden een kijkje achter de schermen biedt bij de totstandkoming van zijn nieuwste natuurfilm WAD! Ook toont hij alvast enkele beelden uit de film, die op 1 oktober in première gaat.

Programma
10.00 – 16.00 uur Nieuw! Gratis toegang tot het indoorspeelparadijs en vele kinderactiviteiten
13.00 – 15.00 uur Meet & Greet met Ruben Smit van WAD! de film en een boeksigneersessie
13.00 – 16.30 uur Regionale braderie. Ontdek hier wat er in de regio te vinden, zien en proeven valt; leer garnalenpellen, ga zwemmen met zeehonden in de zeehondencrèche. Ook is er een regionale braderie met onder andere insectenwereld DoeZoo
14.30 – 16.00 uur Vaartocht op de Wadden met gids (€ 7,50,- p.p.)

Indoor speelpret
Het nieuwe indoorspeelparadijs ( 0 – 12 jaar) bestaat uit verschillende zones waarin het ultieme water, nautiek en havengevoel goed naar voren komen. Naast de indoor speelpret, worden er ook diverse kinderactiviteiten georganiseerd.

Ruben Smit – maker van de film WAD!
Tijdens de open dag is Ruben Smit te gast op Landal Esonstad, ecoloog en de maker van de film WAD!. De afgelopen 4 jaar werkte Ruben Smit met zijn crew aan deze bijzondere film over het Waddengebied. Hij toont beelden die je nog nooit hebt gezien. Alle dieren, vogels en planten, het zand, het weer en de seizoenen in één adembenemende film.

 

Comments

Meer nieuws

Vogelfestival: kom uit je nest!

10 september 2018

Op zondag 16 september van 10:00 tot 17:00 vindt voor de tweede keer een Vogelfestival plaats…

Lees meer
Evenementen

Solo-expositie Henk Puts in Aldtsjerk

4 september 2018

Aldtsjerk – Van 8 september t/m 3 oktober 2018 exposeert Henk Puts uit Groningen in Galerie…

Lees meer
Exposities

Nieuwsoverzicht