Het is nog steeds vakantie! Het perfecte moment om eens goed te ontstressen. Bezoek een leuke stad, ga de natuur in of neem deel aan een van de vele activiteiten. Hierbij een aantal tips! Maar natuurlijk zijn er nog veel meer activiteiten te vinden.

23 februari – Noord Friese winkeltjes route

Een keer wat anders dan de alledaagse grote winkelketens! Tijdens deze route combineer je een dag winkelen met een mooie rondtocht door de Friese landschappen. Een leuke manier om het gebied te leren kennen.
Locatie: Verschillende plaatsen
Tijd: 09:00 – 17:00
Meer informatie!

24 februari – Ganzen van het Lauwersmeer

Ontdek alles over de ganzen in het Lauwersmeer gebied tijdens deze informatieve excursie! Leuk en leerzaam voor zowel jong als oud.
Locatie: Activiteitencentrum Lauwersnest, Lauwersoog
Tijd: 10:00 – 12:00
Entree: volwassenen: € 7,50 kinderen € 4,-
Meer informatie!

25 februari – Een dag in de natuur

Maak een mooie wandeling door de natuur en ontdek de parels van Noordoost-Friesland.
De perfecte tip om eens goed te ontstressen! Pak jij liever de fiets of ga je het liefst per paard? Geen probleem!

26 februari – Bezoek een museum

Ga een dag de regio in en bezoek een of meerdere musea. Kom meer te weten over de geschiedenis van Friesland en bewonder de mooiste kunststukken die tentoon worden gesteld. Klik hier voor meer informatie!

27 februari – Een avond niet koken!

Een keer geen zin om te koken? Wij snappen het en hebben de juiste oplossing!  Eet de lekkerste gerechten bereidt met verse streek producten in een van de vele restaurants, ga lunchen in een leuk café of geniet van een snelle hap. Voor ieder wat wils! Laat je ons weten hoe het was? Kijk op onze kaart voor de meest uiteenlopende horecagelegenheden!

28 februari – Afscheidstournee Teake van der Meer

Heb jij deze show al gezien? Wees er snel bij! Teake van der Meer stopt namelijk na meer dan 50 jaar met optreden. Beleef nog één keer een komische avond tijdens een van zijn laatste voorstellingen. Ben jij erbij?
Locatie: De Pleats, Burgum
Tijd: 20:15
Entree: €12,-
Meer informatie!

1 maart – Kinderactiviteiten in Friesland

Nog geen plannen vandaag? Geen paniek! Er is genoeg te doen in de omgeving. Noordoost-Friesland biedt veel faciliteiten voor kinderen, zowel binnen als buiten! Klik snel op onze kaart en trek er op uit.

2 maart – Beleef de Alde Feanen vanaf het water

Friesland staat onder andere bekend om z’n meren! Deze parel van Friesland zelf ontdekken? op 2 maart wordt de excursie ‘Beleef de Alde Feanen vanaf het water’ weer aangeboden. Ontdek Nationaal park de Alde Feanen van z’n mooiste kant.
Locatie: Nationaal park de Alde Feanen
Tijd: 10:30 – 12:30/ 13:30 – 15:30
Entree: € 9,-
Meer informatie!

3 Maart – Proeflokaal geopend.

Heerlijke wijnen, warmte van de houtkachel en gezelligheid! Klinkt dat niet als muziek in de oren? Reden genoeg om een middag langs te gaan bij de Frysling, waar het proeflokaal geopend is van 14:00 – 17:00. Een leuke activiteit om de vakantie af te sluiten!
Locatie: Wijngaard de Frysling, Twijzel
TIjd: 14:00 – 17:00
Meer informatie!

Elke vakantie schrijven we weekplanners met de leukste activiteiten van de week, afgestemd op het weer en het aanbod. Deze blog is geschreven door Patrick Hoekstra, werkzaam als regiomarketeer bij Stichting RegioMarketing en Toerisme. Foto’s zijn van Stichting RMT of gemaakt door Marcel van Kammen, tenzij anders vermeld.

Comments

Meer nieuws

Prijswinnaar vlag “Geland” markeert landingsplek

24 mei 2019

Het was een raadsel: wij plaatsten vlaggen en ze verdwenen even snel weer. Ze kwamen terecht…

Lees meer
Nieuws

Slenteren door de geschiedenis van Dokkum

28 april 2019

Arm Dokkum. Zo werd deze stad vroeger genoemd. Achteraf is dat het geluk geweest van Dokkum,…

Lees meer
Blogs

Nieuwsoverzicht