Skip to main content

Op zoek naar kleine kriebelbeestjes in De Alde Feanen (6+)

Earnewald

Papa’s en mama’s van jonge speurneuzen opgelet! We gaan samen met de jeugd de natuur in op zoek naar de kleine diertjes in de natuur. In de natuur loopt, vliegt, kruipt en springt van alles in het rond. Als je even niet oplet ga je er ongemerkt op staan....

Papa’s en mama’s van jonge speurneuzen opgelet! We gaan samen met de jeugd de natuur in op zoek naar de kleine diertjes in de natuur. In de natuur loopt, vliegt, kruipt en springt van alles in het rond. Als je even niet oplet ga je er ongemerkt op staan. Tijdens deze jeugdexcursie leren we over het leven van deze kleine diertjes terwijl we eropuit gaan in Nationaal Park De Alde Feanen. De natuurgids neemt de kinderen mee op ontdekkingstocht en leert ze spelenderwijs meer over de diertjes.

Wie kent ze niet? De grotere insecten, zoals vlinders en libellen. Deze zijn makkelijk te zien en te herkennen. Maar om de kleinere insecten te vinden, moet je wel even écht goed speuren. Vaak zijn ze erg klein en heel goed in verstoppertje. Met loeppotjes en zoekkaarten in de aanslag gaan we dan ook de kriebel-, kruip-, vlieg- en springbeestjes ontdekken. Ouders mogen ook mee.

Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 - 53 96 18 (alleen tijdens kantooruren).

Wanneer:
29 juni
Prijsinformatie:
Vanaf € 0,- (voor volwassenen)
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Op zoek naar kleine kriebelbeestjes in De Alde Feanen (6+)

Koaidyk 8 a
9264 TP Earnewald
Plan your route

from your location

Show results