Skip to main content

Grondproeven

Holwerd

Culinair muziektheater over een boerenbedrijf in transitie! In deze locatievoorstelling strijden twee generaties akkerbouwers voor de toekomst van het familiebedrijf.

Je bent welkom bij het akkerbouwbedrijf van de familie van der Bos in Holwerd waar de schuur getransformeerd is tot keuken, restaurant en theater.

In deze locatievoorstelling strijden twee generaties akkerbouwers voor de toekomst van het familiebedrijf. Een jonge boerin wil zorgen voor een gezonde bodem door niet meer te spuiten. Terwijl de temperatuur stijgt en het steeds warmer wordt, vreest haar vader voor het mislukken van de oogst. GRONDPROEVEN is een muzikale voorstelling over de moed om te veranderen, diepe wortels en nieuwe uitdagingen.

Driegangendiner
Op het akkerbouwbedrijf van familie Van der Bos wordt tussen de kuubkisten gespeeld, gemusiceerd en gekookt. Chefs bereiden ter plekke kleurrijke en smakelijke gerechten waarin de groenten van de aangrenzende akkers de hoofdrol spelen. Tussen de scènes kun je genieten van een culinair driegangendiner. Proef de rijke smaken van de zomer terwijl je uitkijkt over het land. 

De voorstelling is een coproductie van 5eKwartier en Schouwburg De Lawei en is onderdeel van Festival Simmerdeis. 

Wanneer:
19 juni t/m 6 juli
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Grondproeven

Witmonnikswei 1
Holwerd
Plan your route

from your location

Show results