Skip to main content

Beleef de midzomernacht op het water vlakbij Earnewâld (12+)

Earnewald

Uitgestrekte rietvelden, moerasbossen, smalle petgaten en een aalscholverkolonie, je komt het tegen in Nationaal Park De Alde Feanen. Ga mee op vaarexcursie rond de midzomernacht! Tijdens deze excursie staat de zomerzonnewende centraal. Kom genieten van...

Uitgestrekte rietvelden, moerasbossen, smalle petgaten en een aalscholverkolonie, je komt het tegen in Nationaal Park De Alde Feanen. Ga mee op vaarexcursie rond de midzomernacht! Tijdens deze excursie staat de zomerzonnewende centraal. Kom genieten van de vele water- en roofvogels! Misschien spot je zelfs wel een zeearend? Het aagveenmoeras De Alde Feanen kent een interessant natuurbeheer en rijke ontstaansgeschiedenis. Onze excursieleider vertelt je er graag over.

Wist je dat De Alde Feanen grotendeels via water te bereiken is? Een echt vaargebied dus. Des te meer reden om aan boord te stappen van excursieboot ‘De Blaustirns’. Varend op zonne-energie geniet je in alle stilte van de natuur. Vergeet niet een warme jas mee te nemen. Vanaf het open bovendek is het uitzicht prachtig. Zit je liever binnen? Beneden zit je comfortabel aan de beleeftafels, beplakt met grote omgevingskaarten en foto's van planten en dieren die je onderweg tegenkomt. Zo mis je niks!

Koffie en thee aan boord te verkrijgen voor €1,- (contant af te rekenen).

Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 - 53 96 18 (alleen tijdens kantooruren).

Wanneer:
20 juni
Prijsinformatie:
Vanaf € 11,- (voor kinderen)
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Beleef de midzomernacht op het water vlakbij Earnewâld (12+)

Koaidyk 8 a
9264 TP Earnewald
Plan your route

from your location

Show results