Skip to main content

Wandelen over de ontluikende kwelder op het Noarderleech

Marrum

Aan de rand van de Waddenzee vind je het natuurgebied Noard-Fryslân Bûtendyks. Kom hier genieten van het kleurrijke uitzicht in deze tijd van het jaar. Vergeet ook niet de weidsheid, ruigheid en stilte van de natuur te bewonderen! Alhoewel de vogels genoeg...

Aan de rand van de Waddenzee vind je het natuurgebied Noard-Fryslân Bûtendyks. Kom hier genieten van het kleurrijke uitzicht in deze tijd van het jaar. Vergeet ook niet de weidsheid, ruigheid en stilte van de natuur te bewonderen! Alhoewel de vogels genoeg lawaai aan hun kont hebben, dus echt stil zal het niet zijn. Zorg wel dat je goed in vorm bent, want deze wandeling is voor gevorderden.

Waar vroeger de slikwerkers hun ruggen kromden ligt nu dit unieke natuurgebied, één van Europa`s grootste vastelandskwelders! Dit komt door de invloed van het zoute water. Je vindt hier dan ook prachtige afwisselende natuur met zilte graslanden, slikvelden en kwelders. Een paradijs voor vogelliefhebbers! Jaarlijks rusten, broeden en foerageren hier meer dan een miljoen vogels.

Ben jij wel in voor een fanatieke wandeling met onze enthousiaste natuurgids? Trek je wandelschoenen aan en ga mee op sjouwtocht. Vergeet je verrekijker niet!

Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 - 53 96 18 (alleen tijdens kantooruren).

Wanneer:
29 juni
Prijsinformatie:
Vanaf € 2,- (voor kinderen)
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Wandelen over de ontluikende kwelder op het Noarderleech

Marrum
Plan your route

from your location

Show results