Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Wad'ntrip

We hebben een mooi arrangement samengesteld voor een week lang op avontuur met de camperbus in Noardeast-Fryslân. We hebben plek gereserveerd op de mooiste plekjes in onze regio.  Van ons krijg je een uitgebreide beschrijving van de route en suggesties voor activiteiten en bezienswaardigheden onderweg. En je weet dat er elke avond een mooi plekje voor je vrijgehouden wordt. Dit arrangement is te boeken vanaf  645,00 euro voor 2 personen inclusief de huur van de Wad'nbus.  Geniet zorgeloos van de camper en de regio Noardeast-Fryslân

Je Wad’nbus avontuur begint op vrijdagmiddag bij camping ‘Bloemenparadyske’ in Kollum. Tjerkje ontvangt je en geeft je een mooi plekje op deze kleinschalige camping annex bloemen- en theetuin. Je krijgt van haar de mand met streekproducten als je die bijgeboekt hebt. Voor ‘s avonds krijg je een vuurkorf en een kruiwagen hout

De volgende dag kun je kiezen uit verschillende activiteiten. Een (LAW)wandel- of fietstocht door de Noardlike Fryske Wâlden, een kanotocht door Wettersportdorp Kollum of een mooie suptocht door het Bûtenfjild.

Op dag drie ga je naar camping ‘it Dreamlân’ bij Kollumerpomp om kennis te maken met het Nationaal Park Lauwersmeer. Je kunt een wandeling maken bij het meer, zwemmen bij een van de strandjes een bootje huren of op excursie met een vogelaar of natuurfotograaf. Hij weet waar de zeearend het beste te kieken is.

Op dag vier en vijf door naar Holwerd aan zee voor een wadlooptocht bij Wierum of Moddergat en/of een dagje naar Ameland om kennis te maken met Werelderfgoed Waddenzee. De camping De Dobbe is de ideale uitval plek om het meest Noordelijke stukje van Fryslân te ontdekken. Een zeer geliefde camping op loopafstand van de terminal die je naar Ameland kan brengen.

Op dag zes na de avonturen op en rond het waddengebied, het einde van de wereld, op naar één van de 11-Steden Dokkum. Geniet van het mooie centrum met veel historie, en heel veel leuke eigen winkelconcepten, lekkere restaurantjes en maak een foto op het keerpunt van de Elfsteden. Na een funshop dag is het heerlijk bijkomen op de minicamping Aldsyl in Bornwird. Deze camping heeft speciaal voor Wadn’bus een fijne plek aan het water van de Dokkumer Ee. Dat is genieten. Speciaal voor de gasten worden er op woensdag en zaterdag (Bij voldoende belangstelling) een tochtje gemaakt met de sloep naar Dokkum. Kun je Dokkum nog eens bekijken maar nu vanaf het water, hoe relaxed wil je het hebben?

De zevende dag, en de laatste dag van deze reis ga je lekker varen of suppen op het Bergumermeer en de Leijen. Geniet van de omgeving in de Noardlike Fryske Walden. Je wordt verwacht op camping De Lits, bij Foppe en Gerda.

De achtste dag, rij je relaxed terug naar Kollum en lever je de fijne Wadn’bus schoon en met een volle tank weer in. Wij zijn dan benieuwd naar jullie avonturen en ervaringen

Een week lang op avontuur met mooie camperbus

ab € 645.00

Zeige Suchergebnisse