Direkt zum Hauptinhalt
Karte

B&B The Wee White Hoose

Oosternijkerk

The Wee White Hoose biedt je niet alleen ruimte binnen maar ook buiten. Gelegen op het Friese platteland met al het moois van Noardeast-Fryslân om de hoek is het altijd genieten. En niet alleen voor jou maar ook je hond is van harte welkom!

Je vindt The Wee White Hoose aan het begin van een doodlopend weggetje in het buurtschap Bollingawier (gemeente Noardeast-Fryslân). Bollingawier is gelegen tussen Lauwersoog en Holwerd in het prachtige Friese landschap met haar akkers, weilanden en de dijken. The Wee White Hoose staat op een deel van een archeologisch rijksmonument. De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed zal nog verder onderzoek doen naar de historie van Bollingawier.

Je hebt daarnaast het Nationaal Park Lauwersmeer  en de Wadden(zee) binnen handbereik.

Je logeert in een heerlijk ruim gastenverblijf met een grote woonkamer met open keuken, een aparte slaapkamer en een badkamer met douche, wastafel en toilet. 

Vanuit het gastenverblijf kijk je op de voortuin waar je verschillende zit-mogelijkheden hebt en je kunt genieten van prachtige vergezichten.

Als het mooi weer is en je wilt aan de picknicktafel ontbijten, geen probleem, serveer ik je ontbijt toch gewoon lekker buiten!

Hou je van de natuur, van oneindige vergezichten?

Of wil je gewoon een rustige plek om de hectiek van alledag even te vergeten?

Dan ben je in The Wee White Hoose op de juiste plek. 

Je bent van harte welkom, alleen of met z’n tweeën.

Heb je een hond? Leuk, kan gewoon meekomen!

Voorop staat dat je een heerlijk verblijf hebt in The Wee White Hoose.

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie B&B The Wee White Hoose

B&B The Wee White Hoose
Bollingwier 7
9137 CE Oosternijkerk
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse