Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Boer & Breakfast Het Hooihuis

Kootstertille

Voor de unieke overnachtingsbeleving op het boerenbedrijf, slaap je in het oude vuurhuis van Jappie Hooisma en Ingrid van Huizen. Op dit dynamische boerenbedrijf maak je kennis met het echte boerenleven.

Voor de unieke overnachtingsbeleving op het boerenbedrijf, slaap je in het authentieke vuurhuis van Jappie Hooisma en Ingrid van Huizen. Op dit dynamische boerenbedrijf maak je kennis met het echte boerenleven en haal je in de ochtend verse eieren uit kippenhok ‘Villa Kakelbont’.

Het melkveebedrijf van Jappie en Ingrid biedt de unieke mogelijkheid om een kijkje te nemen in het boerenleven. ,,De Boer & Breakfast ligt naast onze boerderij, in de ochtend word je wakker van de bedrijvigheid op het erf en met het geluid van koeien op de achtergrond.’’ De accommodatie is in 2018 volledig gerenoveerd.

 Het oude vuurhuis is niet groot, maar van alle gemakken voorzien. Dicht bij het boerengezin, leer je als je dat op prijs stelt tijdens deze overnachting alles over het boerenleven. Wat gebeurt er allemaal op het boerenerf, en hoe kijken de eigenaren naar de toekomst van het boerenbedrijf in combinatie met de natuur en het klimaat? U kunt over het erf en door de weilanden met het coulisselandschap wandelen. Leer alles over dit bruisende bedrijf, maar geniet ook van de rust die het prachtige Nationaal Landschap te bieden heeft.

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Boer & Breakfast Het Hooihuis

Rykswei 4
9288 CB Kootstertille
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse