Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Camperplaats Eastermar

Eastermar

Rustig gelegen camperplaats in een waterrijke natuurlijke omgeving in historisch dorp Eastermar.

Als camperaar bent u altijd op zoek naar unieke plekjes midden in de natuur, met uitzicht en rust. Maar gezelligheid, genieten van een terrasje of 's morgens vers brood, dat zijn ook aantrekkelijke dingen om in de buurt te hebben.

In Eastermar, idyllisch dorp tussen Drachten en Leeuwarden, biedt Camperplaats Eastermar een combinatie van beide op een unieke locatie. Uw camper staat aan de rand van het mooie dorp, aan het begin van fraaie wandel- en fietsroutes over oeroude zandpaden in Nationaal Park De Noordelijke Friese Wouden.

Op loopafstand zijn winkels, horeca en een strandje.

U heeft de keuze voor een plekje dichtbij het water waar u uitkijkt op de gezellige bedrijvigheid van onze jachthaven. Of u kiest voor een plekje met vrij uitzicht over de velden op ons tweede terrein.
Op camperplaats Eastermar is altijd plek. Reserveren is daarom niet mogelijk. Wanneer de plekken bij de ingang/jachthaven vol zijn, meld je even bij de watersportwinkel in de groene loods. Er is nl. nog een groot terrein waar je kunt staan met vrij uitzicht en stroom.

Uw camper kan aangesloten worden op stroom. We hebben sanitaire voorzieningen. U kunt schoon water tanken, en de vuilwatertank en het chemisch toilet legen. Op de camperlocatie is gratis Wifi aanwezig.

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Camperplaats Eastermar

Camperplaats Eastermar
Snakkerbuorren 9
9261VM Eastermar
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse