Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Bed and Breakfast Het Werkmanshuisje

Burdaard

Bed and Breakfast aan de Elfstedenroute. In het Waddengebied met Leeuwarden, Groningen, Waddeneilanden op steenworp afstand. Eigen keuken en badkamer. Ervaar de veelzijdigheid van Friesland vanuit onze authentieke en verrassend ruime arbeiderswoning ...

Bed and Breakfast aan de Elfstedenroute. In het Waddengebied met Leeuwarden, Groningen, Waddeneilanden op steenworp afstand. Eigen keuken en badkamer.
Ervaar de veelzijdigheid van Friesland vanuit onze authentieke en verrassend ruime arbeiderswoning in het
watersportdorp Burdaard. Op een toplocatie, aan de Elfstedenroute, dichtbij de Waddenzee. Ameland, Schiermonnikoog als ook Leeuwarden en Dokkum op steenworp afstand. Geschikt voor maximaal 4 personen (+ baby).

Bij binnenkomst valt gelijk op hoe stijlvol deze oude arbeiderswoning is gerestaureerd in de oude stijl van vroeger. Je beschikt over een eigen huisje met een eetgedeelte, een ruime woonkamer, een eigen keuken en een eigen badkamer met douche en bad. Op de bovenverdieping twee slaapkamers met luxe boxspringbedden (+kinderledikant). Op het eigen terras is het heerlijk vertoeven in de loungeset.

Het ontbijt wordt met aandacht bereid en ovenvers in het huisje geserveerd.
Gratis wifi.

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Bed and Breakfast Het Werkmanshuisje

Mounewei 14
9111HB Burdaard
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse