Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Boer & Breakfast It Hûske

Jistrum

Aan het begin van een onverharde weg in het gebied van de hoge Es ligt de prachtige boerderij van Jan en Aukje Douma. Deze prachtige Boer & Breakfast ligt midden in een divers wandelgebied.

Aan het begin van een onverharde weg in het gebied van de hoge Es ligt de prachtige boerderij van Jan en Aukje Douma. Deze prachtige Boer & Breakfast ligt midden in een prachtig wandelgebied en biedt rust en ruimte voor twee personen.

Jan en Aukje kochten het oude waldhûske achter hun woning. ,,We noemden de woning altijd ‘It Hûske’, Fries voor ‘Het Huisje’. Het heeft een rustige, landelijke sfeer en is uitermate geschikt als overnachtingslocatie.’’ Na de koop hebben de nieuwe Boer & Breakfast eigenaren het huis vernieuwd, maar alle oude elementen laten zitten. ,,Wij delen deze locatie graag met echte genieters.’’

 De accommodatie van Jan en Aukje is een echt (t)huis. ,,Groot, maar toch ook klein.’’ Het biedt dan ook voldoende ruimte voor twee personen, met een volledig ingerichte keuken en een nieuwe badkamer. Het huisje is gelegen in de luwte van het coulisselandschap, tussen de elzensingels en boomwallen. Vanuit de accommodatie kan prachtig worden gewandeld en gefietst.

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Boer & Breakfast It Hûske

Kooiweg 3
9258 CR Jistrum
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse