Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Angélique Drenth Lifestyle Centre

Earnewâld

ADLC, een plek om thuis te komen bij jezelf! Ervaar de voordelen van diverse disciplines onder één dak in- & outdoor sport, wellness en persoonlijke ontwikkeling . Wij hebben de juiste professionals voor jou!

Ga op vakantie bij jezelf!
Ervaar de voordelen van diverse disciplines onder één dak in- & outdoor sport, wellness en persoonlijke ontwikkeling . 
Hieronder ADLC in een vogelvlucht, op onze website www.ADLC.nu uitgebreide informatie,

Een retraite bij Expertise Centrum ADLC is een cadeau voor jezelf. 
Je kunt even weg van de hectiek en stress van het dagelijks leven. Je leert jezelf beter kennen en ontdekt wat je écht wilt. ADLC heeft voor ieder wat wils. Je kunt kiezen uit verschillende thema's en tijdsduur. Kies voor een dag, een paar uur of een midweek, er is altijd een retraite die bij jou past.

Combineer je massage met yoga & meditatie.
Massage is een vorm van zelfzorg, die je helpt om je beter te voelen. ADLC heeft een exclusief aanbod aan massages, gebaseerd op oude wijsheid en kennis. Onze masseurs zijn ook yogi's, die weten hoe je stress kunt verminderen.
Je kunt je massage combineren met een privé meditatie of Yin Yoga sessie voor totale ontspanning.

Persoonlijke groei.
Wil je jezelf beter leren kennen en je welzijn vergroten? Dan is ADLC dé plek voor jou. We helpen je om je innerlijke groei te stimuleren en je eigen verhaal te ontdekken. Wij laten je ervaren dat je meer bent dan een buitenkant, je leven draait niet om je B.M.I.! Zelfontplooiing geeft je een frisse blik op het leven en op jezelf, waardoor je beter in je vel zit en gelukkiger bent. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden: individuele sessies, een groepsbijeenkomst of een retraite. Wat je ook kiest, je zult ervaren dat je meer zelfvertrouwen krijgt, dat je positiever in het leven staat en dat je meer geniet. Dus twijfel niet langer en neem vandaag nog contact op met ADLC en begin aan je eigen groeiproces.

 We kijken naar je uit!

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Angélique Drenth Lifestyle Centre

ADLC
Piet Miedemaweg 9
9264 TJ Earnewâld
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse