Direkt zum Hauptinhalt
Karte

De 4 Elementen

Stroobos

Camping en Passantenhaven De 4 Elementen is gelegen op de Groningen en Friesland in Stroobos. Met plekken in en aan het water een paradijs voor liefhebbers van rust, ruimte en natuur. Beide zijn onderdeel van een maatschappelijk project.

Te midden van het Groningse Westerkwartier en de Friese Wouden ligt Camping en Passantenhaven De 4 Elementen. Een fijne plek om je terug te trekken van het drukke leven en een heerlijke basis voor citytrips in Groningen en Friesland. 

Kampeerplekken aan het water
Camping en Passantenhaven De 4 Elementen biedt A-klasse kampeerplekken in/aan het water. Gelegen te midden van de natuur en landerijen van Stroobos is het een perfecte locatie voor vissers en liefhebbers van ruimte, rust en natuur. 

Faciliteiten en activiteiten
Beide bieden diverse faciliteiten, waaronder een moderne, verwarmde sanitaire faciliteiten, visplekken, eetmogelijkheden op locatie en een TIP (Toeristen Informatie Centrum). 

Op en rondom De 4 Elementen vindt u een ruim scala aan activiteiten zoals: diverse creatieve workshops, dans, muziek, wandel en fietsroutes en beschutte visplaatsen.

Maatschappelijk project
Uniek aan Camping en Passantenhaven De 4 Elementen is dat ze onderdeel zijn van een uniek, maatschappelijk project waarin (jong)volwassenen met een vorm van autisme en/of licht verstandelijke beperking kunnen wonen, werken en leren. Uw bezoek helpt zo een ander. 

Camping en Passantenhaven De 4 Elementen is het hele jaar geopend en rolstoelvriendelijk. 

Afstand tot jouw locatie:
Zeige Suchergebnisse