Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Minicamping De Zilveren Maan

De Westereen

Bij minicamping De Zilveren Maan verblijf je vlakbij het dorp De Westereen, aan de rand van de Friese wouden. De camping ligt direct aan het (vis)water van De Nije Feart.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Je kunt hier kamperen met je eigen tent of caravan óf een blokhut huren. 

Ook zijn er bij de camping fietsen, roeiboten en kano's te huur om de omgeving te verkennen. Op loopafstand van de camping vind je het centrum van De Westereen (Zwaagwesteinde) waar allerlei winkels en horeca te vinden zijn.

Natuurgebieden in de buurt van de camping zijn de Houtwiel, de Sippenfennen en het Ottema-Wiersma reservaat. Het Lauwersmeergebied ligt op fietsafstand.  

Bij dit bedrijf werkt men zoveel mogelijk duurzaam en maatschappelijk verantwoord. Zo wordt stroom opgewekt met zonnepanelen en wordt er een werkplek geboden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

De Zilveren Maan is tevens rustpunt voor wandelaars en fietsers. Je kunt hier uitrusten tijdens een wandel- of fietstocht, gebruik maken van een toilet en een kopje koffie of thee nuttigen. Meer informatie over rustpunten in o.a. Friesland is te vinden op www.rustpunt.nu.

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Minicamping De Zilveren Maan

Boppewei 2
9271 VH De Westereen
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse