Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Brêgeham

Oudega

Gelegen aan de rand van de Alde Feanen vindt u Rustpunt Brêgeham. Op deze unieke locatie met uizicht over de Wijde Ee en de JanDurkspolder kunt heerlijk genieten van het schitterende uitzicht, de gezellige drukte op het water en natuurlijk een lekker kopje...

Gelegen aan de rand van de Alde Feanen vindt u Rustpunt Brêgeham. Op deze unieke locatie met uizicht over de Wijde Ee en de JanDurkspolder kunt heerlijk genieten van het schitterende uitzicht, de gezellige drukte op het water en natuurlijk een lekker kopje koffie of thee!!

Brêgeham ligt aan verschillende fiets en wandelroutes waarbij u gebruik kunt maken van de verschillende pontjes die de routes in de omgeving met elkaar verbinden. Grou, Eernewoude en Oudega bevinden zich allemaal binnen fietsafstand en in de omgeving kunt u uitgebreid genieten van de schitterende ntuur.

Op de ruim 3 ha. die Brêgeham groot is, komen veel dieren voor die je lang niet overal meer in het wild aantreft in Nederland, zo zijn de Otter een groep Reeën en Kerkuilen geen uitzondering aan te treffen op het terrein. In de hoge Elzen die langs de sloot staan, wemelt het daarnaast van de vinkjes, spechten, meesjes, boomkruipers en andere kleine vogeltjes. Ook Leperlaars, Ooievaars een IJsvogel en een Slechtvalk zijn geen uitzondering op Brêgeham!!

Kortom, Brêgeham is de ideale locatie om heerlijk uit te rusten en te genieten van de koffie én van de natuur!

We ontvangen u dan ook graag op onze mooie locatie!

Walter van Ginkel en Harmke de Vries

Meer informatie over rustpunten in o.a. Friesland is te vinden op www.rustpunt.nu.

Afstand tot jouw locatie:
Zeige Suchergebnisse