Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Bed & Brochje Burgum

Burgum

Landelijk gelegen B&B, kamer met balkon en uitzicht op een oude boomgaard. Badkamer met royaal 2 persoons ligbad, toilet en regendouche. https://www.b-b-friesland.com/

In het prachtige woudenlandschap, aan een oude klinkerweg, ligt onze B&B. Als u aankomt zie je echter een oud woudboerderijtje, een zogenaamd 'wâldhúske'. Deze stamt uit 1870. In de aangebouwde rietgedekte villa uit 2005 bevindt zich de B&B. Achter deze villa is een schitterende oude boomgaard met verschillende fruitbomen waar je het uitzicht op hebt. De boomgaard wordt omgeven door water. De omgeving heeft een rijke geschiedenis. Je bent even helemaal weg van de gejaagde wereld. Houd je van wandelen, fietsen paard- of motorrijden? Dan ben je hier goed.

Bij de kamer is een zeer ruime badkamer, met regendouche, toilet en royaal ligbad met bubbelfunctie.   

Wij zijn Peter en Wendy, en wonen samen met onze bordercollie Bonnie, poezen Bauke en Ruby op deze prachtige plek. Je zult het met ons eens zijn, als je onze accomodatie hebt gezien. Het is te mooi om niet te delen. Graag willen we je mee laten genieten van onze fantastische woonplek.

Je kunt al snel het bos inwandelen op 200m. Het natuurgebied Soestpolder met uitkijktoren over de Burgumermar ( Bergumermeer) bevind zich op 1,7 km afstand. Het Observeum (volkssterrenwacht en streekmuseum) is slechts op 850 m afstand. Scherjon's klompenmakerij en museum is op 1,7 km afstand. National park De Âlde Feanen op 9,5 km. Het  elfstedenmonument, oftewel de tegeltjesbrug is 11 km van ons verwijderd. AquaZoo is op 8,7 km afstand, en voor het Fries Museum zult u 15 moeten afleggen, net zoals voor de Oldehove in Leeuwarden. Het openlucht nuseum De Spitkeet ligt 7,7 km van ons verwijderd. Het park Vijversburg op 7,3 km.

https://www.b-b-friesland.com/

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Bed & Brochje Burgum

Menno van Coehoornweg 14
9251 LV Burgum
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse