Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Minicamping de Grutte Earen

Burum

Op minicamping De Grutte Earen kampeer je in een groene omgeving waar respect voor de natuur nog heel gewoon is. Op deze boerencamping, ten zuiden van het Friese dorp Burum, geniet je van de weidsheid en geuren van het boerenland.

Op minicamping De Grutte Earen kampeer je in een groene omgeving waar respect voor de natuur nog heel gewoon is. Op deze boerencamping, ten zuiden van het Friese dorp Burum, geniet je van de weidsheid en geuren van het boerenland en verstoren alleen de kikkers, vogels en de wind de stilte.

Op de camping zijn naast 25 kampeerplaatsen voor caravan en/of tent ook 10 camperplaatsen. De Grutte Earen beschikt over basisvoorzieningen zoals toiletten, was- en douchegelegenheid en een plek om de afwas te doen. Iedere plek heeft een eigen stroomvoorziening van 6 amp en er is een overdekte fietsenstalling met oplaadmogelijkheid voor de e-bike.

Om het echte vakantiegevoel helemaal compleet te maken kunnen wij voor het ontbijt zorgen.

De provincies Friesland en Groningen zijn fantastisch om wandelend of fietsend te verkennen. Vlakbij de camping stroomt de Lauwers, volg je het riviertje dan kom je uit in het Nationaal Park Lauwersmeer, een prachtig natuurgebied. Wat noordelijker kun je met de veerboot de Waddenzee oversteken naar Schiermonnikoog.

Accommodatietype:
Kampeerterrein
Groepsgrootte overnachten:
max. 25 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Minicamping de Grutte Earen

Friese Straatweg 11
9851 TA Burum
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse