Direkt zum Hauptinhalt
Karte

B&B Suupmarkt

Dokkum

Bed en Breakfast Suupmarkt is gelegen in de historische binnenstad van Dokkum tegenover het keerpunt in de Elfstedentocht. Het is een beeldbepalend pand met een geschiedenis die teruggaat tot het ontsteken van de stad.

Al sinds 2017 opent B&B Suupmarkt (voormalig 'Het Vergulde Scheepje') haar deuren voor gasten. Vanaf juni 2022 is het stokje echter overgedragen aan Monique & Elise en met veel trots en passie blijven wij gasten ontvangen. Maar dit doen we geheel op eigen wijze en in eigen stijl. Zo hebben we al de nodige veranderingen in aankleding doorgevoerd, maar ondergaat het hele pand ook een grote renovatie. Uiteraard in etappes, zodat jij als gast hier geen hinder van ervaart.

​Met liefde en met oog op het behoud van de authenticiteit zorgen wij ervoor dat u nog meer geniet. Zo is de eerste B&B kamer al volledig gerenoveerd en wordt aangeboden onder de naam 'Hotel Chique', want chique is deze kamer zeker. De donkere tinten en de sfeerverlichting, maken deze kamer extra romantisch en rustgevend. Zeker een must-check!

​Maar ook de andere kamers stralen het ultieme rustgevende gevoel uit, waardoor dit de ideale uitvalbasis is voor een heerlijke vakantie is Friesland. Baan je een weg in de geschiedenis van dit historische pand uit 1600 en kom genieten van Dokkum

Afstand tot jouw locatie:
Zeige Suchergebnisse