Direkt zum Hauptinhalt
Karte

B&B 1774

Blije

Gastenverblijf / vakantie appartement met als optie ontbijt, gelegen op een unieke locatie gevestigd in een traditionele fryske kop-hals-romp boerderij uit het jaartal 1774.

Kom genieten in het prachtige terpenlandschap langs de waddenkust. De perfecte uitvalbasis om tot rust te komen en te genieten van de natuur. Op loopafstand gelegen van de waddenkust. Tevens een ideale uitvalsbasis om de Waddenzee over te steken (10 minuten autoafstand pier van Holwerd) en te gaan genieten van het eiland Ameland. Schiermonnikoog en het Lauwerzeegebied is ook zeker een aanrader als u bij ons verblijft.  

Een bezoek aan de hoogste terp van Friesland (Hogebeintum 5 minuten fietsafstand) met zijn schitterend kerkje mag ook zeker niet ontbreken, pak de dag erna ook de terp van de toekomst mee; gelegen in het unieke kwelderlandschap achter de zeedijk! Op circa 30 minuten fietsafstand  bent u in hartje Dokkum. De stad waar omstreeks 754 Bonifatius is omgebracht. De oude vestigingsstad bevat tal van bezienswaardigheden en culinaire eetgelegenheden. Na het verlaten van de stad op de fiets is de route langs de Dokkumer Ee naar onze accommodatie  zeker een aanrader.

Op een prachtige locatie te midden in het terpenlandschap langs de waddenkust gelegen, een accommodatie voorzien van alle gemakken. De accommodatie is gerealiseerd in een typische fryske kop-hals-romp boerderij van het jaar 1774. Alle voorzieningen bevinden zich gelijkvloers op de begane grond. De douche en toilet bevinden zich achter de bedstee deuren. Vanuit de keuken/leefruimte (Voormalig bûthuis; deel waar de koeien op stal stonden) stapt u door de deur naar uw slaapvertrek (Voormalig aardappel opslach).  

Vanuit uw accommodatie is het terras via de schuifpui te bereiken, het terras is gelegen aan de vaart waar u heerlijk kunt vertoeven en eventueel kan gaan vissen. Alle onderdelen zijn privé; enkel en alleen voor u te gebruiken. Als optie kan u ontbijt bij bestellen (12,- pp per ontbijt). De accommodatie is zeer geschikt om voor een lange periode te genieten van de omgeving. De accommodatie (en boerderij) is meer dan geheel zelfvoorzienend qua energie. Zeer geschikt voor een langer verblijf! Maar ook voor 1 nacht, wat bijvoorbeeld wenselijk is als u 's ochtends vroeg gaat wadlopen.

Accommodatietype:
Appartement
Afstand tot jouw locatie:
Zeige Suchergebnisse