Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Camping Uit en Thuis

Kollum

Een minicamping voor rustzoekers op loopafstand van historisch centrum en liggend aan open vis- en vaarwater. Veel mogelijkheden voor dagtrips in de natuur, de waddeneilanden en historische steden in de buurt.

Een camping voor rustzoekers. Aan de rand van het dorp, op loopafstand (800 mtr.) van een gezellig en historisch centrum met veel voorzieningen. We hebben verschillende plekken voor tenten, caravans en campers plus 1 ruim appartement voor 2 personen.

De camping ligt aan open vis- en vaarwater.

Kollum ligt tussen de beschutte Friese Wouden en het open Waddengebied met nationale landschappen De Noardlike Fryske Wâlden en het Lauwersmeer. Wij hebben fiets-, wandel- en kanoroutes voor u beschikbaar. De veerboten naar Ameland en Schiermonnikoog liggen op een half uur rijden vanaf de camping, waarmee een bezoek aan Unesco Werelderfgoed de Waddenzee binnen handbereik ligt.

Naast prachtige natuur hebben we ook 3 charmante historische steden om ons heen liggen. Elfstedenstad Dokkum is op 15 km met de fiets of electrische sloep heel goed te doen. Op 3 km vanaf de camping hebben we een treinstation, vanwaar u in 20 minuten in Groningen of Leeuwarden bent. Ideaal voor een dagtrip zonder parkeerproblemen.

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Camping Uit en Thuis

Eskesstraat 89
9291 MP Kollum
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse