Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Aanlegsteiger LM72A

Ritsemasyl

In een zijtak van het Van Harinxmakanaal - het Sylster Rak bij Ritsumasyl - vind je deze aanlegsteiger van de Marrekrite.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

In een zijtak van het Van Harinxmakanaal - het Sylster Rak bij Ritsumasyl - vind je deze aanlegsteiger van de Marrekrite.

De aanlegsteiger is zo gesitueerd dat je vanaf deze plek kunt fietsen en wandelen in het aangrenzende Friese land. 

Als je aan steiger LM72A aangemeerd bent, heb je rondom zicht over de weiden. Aan de overkant van het kanaal zie je het dorp Deinum met z'n 'sipel op'e toer' liggen en even verderop aan het Sylster Rak ligt het gehucht Ritsemasyl. Er zijn op de locatie zelf geen voorzieningen aan de wal. 

Recreatieschap Marrekrite heeft deze steiger in beheer, je mag er gratis aanleggen voor maximaal 3 dagen achtereen. Stel je voor: gratis overnachten middenin de natuur!

Om het werk van de Marrekrite te steunen, wordt je gevraagd tevoren een wimpel aan te schaffen, dit kan voor 15 euro via de webshop op www.Marrekrite.nl, of regel het via je bootverhuurder.

In het hoogseizoen zul je de steiger moeten delen met andere watersporters, Maar in de herfst, winter en in het vroege voorjaar is het hier één zee van rust. 

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Aanlegsteiger LM72A

9033 WB Ritsemasyl
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse