Direkt zum Hauptinhalt
Karte

B&B Rêst en Romte

Birdaard

Onze Bed and Breakfast is een appartement op de eerste etage van het voorhuis en bestaat uit een moderne woon/zitkamer, een aparte slaapkamer en een privé badkamer. Oude elementen van de stelpboerdij zijn in alle ruimten nog zichtbaar.

Rêst en Romte is een karakteristieke Bed and Breakfast, gesitueerd in het voorhuis van een boerderij met veel privacy voor u als gast. De traditionele stelpboerderij uit 1925 is gelegen aan de rand van het dorp Burdaard dat ligt aan de Elfsteden route. Tevens ligt onze boerderij aan een fiets en wandelroute. Het is een prachtige plek in een landelijke ambiance met mooie vergezichten over de weilanden. Kom genieten van de weidsheid en de rust van dit stukje Friesland. Het is een uitvalsbasis om Noord-Oost Friesland met zijn terpdorpen te verkennen. De steden Leeuwarden en Dokkum zijn binnen een half uur te bereiken en een bezoek aan de Waddeneilanden is ook mogelijk.. Onze Bed and Breakfast is een appartement op de eerste etage van het voorhuis en bestaat uit een moderne woon/zitkamer, een aparte slaapkamer en een privé badkamer. Oude elementen van de stelpboerdij zijn in alle ruimten nog zichtbaar. De ruimte is geschikt voor twee personen

Het appartement is voorzien van radio, tv, een kleine koelkast en gratis WIFI.  Er is gelegenheid om onbeperkt gratis koffie en- of thee te maken. Verder kunt u genieten van een wandeling door onze grote tuin en plaats nemen op één van de vele beschutte zitjes om heerlijk tot rust te komen. Ook is er de mogelijkheid om gebruik te maken van onze buitensauna(tegen meerprijs) welke gesitueerd is in de tuinkamer.

’s Morgens kunt u genieten van een heerlijk ontbijt dat genuttigd kan worden in de woon/zit kamer, of bij mooi weer buiten in de tuin op een beschut terras.

Bij aankomst verwelkomen wij u met koffie of thee en wat lekkers

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie B&B Rêst en Romte

Steenendamsterweg 5
9112 HR Birdaard
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse