Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Camping de Zandhorst

Walterswald

Rust, ruimte en natuur is wat wij u bieden op onze svr camping. U kunt bij ons ook privesanitair erbij huren. Ook verhuren we een aantal chalets en een trekkershut. In ons rustpunt kunt u koffie/thee afnemen tegen een kleine vergoeding.

Welkom bij svr camping De Zandhorst, gelegen in het Friese dorpje Wâlterswâld (Wouterswoude) 6 km van de elfstedendstad Dokkum. Een camping die ook beschikt over privé sanitair.

Camping De Zandhorst is gevestigd in een prachtig gebied in Friesland waar u in alle rust en ruimte van de mooie natuur kunt genieten. De omgeving biedt u verrassende fiets- en wandelmogelijkheden. Fietsknooppunt nr 85 ligt op 200 meter vanaf de camping. Ook in combinatie met Het verhaal van Nederland, het Pieterpad of Elfstedenpad kunt u prachtige routes maken. Vlakbij de camping is vis en vaarwater genaamd de zwemmer/petsloot, ook kunt u hier heerlijk langsfietsen. Met oude steden als Dokkum, Leeuwarden (en Drachten) in de buurt kan men cultuur snuiven maar behoort een paar uurtjes winkelen ook tot de mogelijkheden. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u o.a. terecht bij diverse supermarkten in de naburige dorpen Damwâld (Damwoude)  en De Westereen (Zwaagwesteinde), deze liggen op circa 3 km afstand van de camping. Een dagje naar 1 van de waddeneilanden is vanaf de camping ook prima te doen.

Er zijn circa 30 staanplaatsen met elk een eigen stroomvoorziening (10 amp.) en bijna alle plaatsen hebben een eigen watertappunt. Op het terrein zijn zeer nette sanitaire voorzieningen aanwezig. Er zijn twee toiletgebouwen. Het witte toiletgebouw is voorzien van 4 privé sanitair units. Elke unit is voorzien van een toilet, douche en wastafel. Aan de zijkanten zijn 2 afwasplaatsen. Iets verder bevindt zich de stortplaats voor het chemisch toilet. Het groene algemene toiletgebouw heeft 3 toiletten, 2 douches en 2 was cabines. Elk met een eigen buiteningang. Verder is er hier ook één unit met zeer ruim privé sanitair. Aan de achterkant zijn 2 overdekte afwasplaatsen en daar is ook onze ‘witwasruimte’ met een wasmachine, droger en centrifuge. 

Reserveren voor kamperen met privé sanitair is noodzakelijk. We vragen de helft aanbetaling wat tevens geldt als annuleringskosten. Als u zonder privé sanitair wilt komen kamperen hebben we vaak wel een plaats beschikbaar en kunt u gerust op de bonnefooi langskomen. Aankomst gelieve na 13.30, vertrek voor 10.30. Andere tijden in overleg.

We hebben 2 vakantie chalets en een aantal stacaravans voor onze gasten, kijk voor meer informatie en beschikbaarheid bij verhuur. Prijzen kunt u vinden bij tarieven. Tevens bieden wij ook (voor/na) seizoensplaatsen voor uw toercaravan/camper op onze camping, zelfs winterstalling is mogelijk.

De gehele camping is voorzien van gratis WIFI voor onze gasten.

In ons tuinhuis hebben we een rustpunt https://www.rustpunt.nu/ Campinggasten/bezoekers ed iedereen is welkom om bv een kopje koffie te nuttigen tegen een kleine vergoeding.

Voor meer informatie omtrent tarieven en impressies kunt u verder kijken op onze website, of contact met ons opnemen.  Is uw hobby geo caching, dan heeft u vanuit de camping een prima uitvalsbasis. Er liggen veel caches rondom de camping, tevens zijn er leuke routes te volgen zoals de paashaas en de pompebled.

Tot ziens in Fryslân (Friesland) op Camping De Zandhorst, De Sânharst 6, Wâlterswâld (Wouterswoude), het gehele jaar geopend voor jaarplaatsen en accommodatie verhuur, ons kampeerseizoen loopt van 1 April tot 1 November. Camperaars zijn ook buiten het kampeerseizoen welkom op onze verharde camperstroken mits ze zelfvoorzienend zijn (Electra afnemen is wel mogelijk)

Volg ons ook op facebook @campingdezandhorst

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Camping de Zandhorst

Zandhorst 6
9113 AT Walterswald
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse