Direkt zum Hauptinhalt
Karte

Bed and Breakfast het Heirhuys

Visvliet

Middenin het pittoreske dorp Visvliet bevindt zich Bed and Breakfast het Heirhuys.

Op de grens tussen Groningen en Friesland, daar waar de rivier de Lauwers stroomt, ligt het pittoreske dorp Visvliet. Middenin het dorp, op de bovenverdieping van huiskamerwinkel het Heirhuys, bevindt zich Bed and Breakfast het Heirhuys. De naam Heirhuys verwijst naar de straat waar de Bed and Breakfast aan ligt: de Heirweg. Heir is een oud Nederlands woord voor menigte. Het samenkomen van mensen. 

B&B het Heirhuys beschikt over 2 kamers. Beide even plezierig met een groot comfortabel bed en een eigen badkamer. De inrichting is een smaakvolle mix van nieuwe, zelf gemaakte en tweede hands materialen. Daarnaast is er een ruime woonkeuken, die van alle gemakken is voorzien. De B&B is het hele jaar door geopend. Prijzen variëren van €65,-in het laagseizoen tot €80- in het hoogseizoen (juli en augustus). 

De B&B beschikt over allerlei handige voorzieningen. Er is gratis wifi, een koelkast & vaatwasser en een televisie. De kamers zijn voorzien van een haardroger en kledinghangers. Roken is in de gehele accomodatie niet toegestaan. De B&B beschikt niet over een eigen parkeerplaats, maar er is voldoende parkeergelegenheid in het dorp. 

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Bed and Breakfast het Heirhuys

Heirweg 35
9845 AB Visvliet
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse